1404-11-22 12:01
74
0
96520
22 بهمن روز یاس دشمن شد؛

پایتخت اقوام ایستاده پای ایران

جشن ۴۷ سالگی انقلاب اسلامی در گرگان با حماسه‌ای بی‌نظیر و حضور باشکوه مردم به صحنه‌ای از وحدت و همبستگی ملی تبدیل شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»، چهارراه میدان گرگان محل آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در مرکز گلستان اعلام شده بود اما سیل جمعیت بصورت خانوادگی قبل از ساعت ۱۰ صبح خود را به راهپیمایی رساندند خانواده‌ها، پیر و جوان، زن و مرد، با در دست داشتن پرچم‌های سه رنگ ایران این جشن را تماشایی تر کردند.

با وجود هوای سرد و زمستانی، شور و اشتیاق مردم، گرمای خاصی به این مراسم بخشیده بود حضور با بصیرت مردم در این مراسم، فراتر از پیش‌بینی‌ها بود تعدادی از شهروندان گرگانی که تا پیش از این در راهپیمایی‌های ۲۲ بهمن شرکت نکرده بودند، امسال با خانواده‌های خود در این حماسه بزرگ سهیم شدند.

در گفتگو با این افراد، انگیزه‌های مختلفی برای حضور در راهپیمایی مشاهده می‌شد، اما یک نکته مشترک در میان همه آن‌ها وجود داشت دفاع از انقلاب اسلامی و آرمان‌های امام خمینی (ره) ادامه راه شهدا و ایستادن در مسیر ولایت حرف مشترک همه آن‌ها بود.

یکی از شرکت‌کنندگان در این مراسم با اشاره به نقشه‌های شوم دشمنان، گفت: آن‌ها با لشکرهای مجازی و تبلیغات مسموم خود، تلاش می‌کنند تا مردم را از انقلاب دلسرد کنند، اما امروز با این حضور حماسی، به آن‌ها نشان می‌دهیم که مردم ایران همواره در کنار انقلاب خواهند بود.

خانواده‌های گرگانی با حضور فرزندان خود در این راهپیمایی، به آن‌ها درس عشق به وطن و دفاع از آرمان‌های انقلاب را آموختند. بسیاری از کودکان با در دست داشتن پرچم‌های کوچک و لباس‌های رنگارنگ، با شور و نشاط در این مراسم شرکت می‌کردند.

حضور باشکوه مردم کار دشمن را تمام خواهد کرد

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان گلستان در جشن تولد انقلاب اسلامی در گفتگو با خبرنگار «گلستان ما» با اشاره به حضور حماسی مردم، گفت: این حضور پرشکوه، کار دشمن را تمام خواهد کرد و نشان‌دهنده عزم راسخ ملت ایران در دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی است.

حجت‌الاسلام محمدزمان قربانی تاکید کرد: دشمنان باید بدانند که با هیچ ترفندی نمی‌توانند در برابر اراده ملت ایران ایستادگی کنند.

وی ادامه داد: امروز در ۲۲ بهمن سال ۱۴۰۴ مردم هنوز ساعتی قبل از شروع راهپیمایی به میعادگاه حضور آمدند که جشن چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را برگزار کنند مردم عزیزی که هر سال در هر شرایطی در میدان حضور پیدا می‌کنند و مردم سالاری دینی انقلاب اسلامی را به دنیا نشان می‌دهند.

قربانی بیان کرد: مردم سالاری به معنای واقعی کلمات این حضور مردم است که نمایانگر اراده این ملت بزرگ در برابر هر گونه زیاده‌خواهی دشمنان است .

وی گفت: امروز روز جشن اراده مردم ایران بر علیه همه مستکبرین و ظالمین عالم است روز عزت ملی و روز وحدت ملی ایران عزیز است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان گلستان از 22 بهمن به عنوان روز غیرت ملی یاد کرد و افزود: امروز روز میهن پرستی ملت عزیزی است که ۴۷ سال با تمام هجمه‌هایی که دشمنان خارجی و ازنابشان در داخل به این مردم فشار می آورند اما مردم پای آرمان‌های شان و این انقلاب که پایش خون شهدا ریخته شده است ایستاد اند.

قربانی گفت: امروز این مردم به نیابت از شهیدان سرافراز سلامی‌ها و به نیابت از حاجی زاده ها و به نیابت از همه شهدایی که جانشان را فدای این ملت کردند به خیابان‌ها آمدند امروز ده‌ها میلیون ایرانی پای ایران اسلامی ایستاده اند و در این راهپیمایی عظیم شرکت کردند.

پیام‌های صریح گرگانی‌ها از دل راهپیمایی 22 بهمن

یک ورزشکار گرگانی با حضور در این راهپیمایی دشمن‌شکن گفت: آمدیم توی دهان ضد انقلاب‌ها  بخوابانیم و بگوئیم تا وقتی ایران و ایرانی زنده است اجازه عرضه اندام به امثال شما نمی دهد.

پیام های صریح راهپیمایان گرگانی در جشن 47 سالگی انقلاب اسلامی واقعا شنیدنی است دختر دهه هشتادی گرگانی خاب به ترامپ قمارباز گفت: سیل جمعیت ملت ایران در راهپیمایی 22 بهمن ناوهای تو را غرق خواهد کرد.

دیگر بانوی گرگانی هم صحبت‌های دشمن سکن خود را اینگونه بیان کرد: الله‌اکبر تا ابد شعار واقعی این ملت می‌ماند و به کوری چشم دشمنان نسل در نسل ما این انقلاب را جشن خواهند گرفت.

حضور مقتدرانه مردم در حمایت از امنیت و عزت کشور ستودنی است

فرمانده انتظامی استان گلستان در جمع راهپیمایان 22 بهمن در گفتگو با خبرنگار «گلستان ما» ضمن قدردانی از حضور پرشور و گسترده مردم در حمایت از امنیت کشور گفت: حضور مقتدرانه مردم در حمایت از امنیت و عزت کشور ستودنی است و این جمعیت روز یأس دشمنان شد.

سردار محمد سعید فاضل دادگر با اشاره به حضور زنان، مردان، کودکان و بزرگسالان در این راهپیمایی بزرگ اظهار کرد: به لطف خدای تبارک و تعالی، این حضور مقتدرانه و غیرتمندانه نشان‌دهنده عزت و اقتدار کشور عزیزمان است.

فرمانده انتظامی گلستان با اشاره به افرادی که به منظور اغتشاش و ناامنی به کشور وارد شده‌اند، خاطرنشان کرد: ملت بزرگ ایران به دشمنان نشان داد که با صلابت و قدرت پای انقلاب اسلامی ایستاده‌اند و هیچ تهدیدی نمی‌تواند عزم و اراده این مردم را تضعیف کند.

وی گفت: آفرین بر این مردم و غیرت آن‌ها. درود خدا بر مردم عزیز ما و جان ما فدای این مردم با افتخار فدای مردم.که همیشه در صحنه های دفاع از انقلاب اسلامی در صف اول هستند.

در حاشیه این مراسم، نمایشگاه فرهنگی "ایران مقتدر" به همت قرارگاه فرهنگی سپاه گرگان برپا شده بود و با ارائه آثار فرهنگی و هنری، به معرفی دستاوردهای انقلاب اسلامی می‌پرداخت.

در پایان این راهپیمایی باشکوه، پرچم شیطان بزرگ آمریکای جنایتکار و اسرائیل غاصب به آتش کشیده شد که نشان‌دهنده خشم و نفرت مردم ایران از استکبار جهانی بود.

حماسه ۲۲ بهمن در گرگان، بار دیگر نشان داد که ملت ایران با وجود تمام مشکلات و چالش‌ها، همواره در صحنه دفاع از انقلاب اسلامی حضور دارد و با وحدت و همبستگی، نقشه‌های دشمنان را نقش برآب خواهد کرد.

این راهپیمایی باشکوه، پیامی روشن به تمام دنیا بود که جمهوری اسلامی ایران، با تکیه بر ایمان و اراده مردم، همواره سربلند و سرافراز خواهد ماند.

انتهای پیام

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.